De SportFair komt er weer aan!

 in Artikelen

Beverwijk – Over een week begint de zesde editie van de SportFair in Beverwijk. Deze editie van de SportFair vindt plaats op zondag 8 mei bij sporthal De Walvis. Bezoekers kunnen gratis kennis maken met het totale activiteitenaanbod in de gemeente Beverwijk.

Op de SportFair kan kennisgemaakt worden met veel bekende en onbekende sporten. Net als voorgaande jaren zal de SportFair gecombineerd worden met verschil-lende sportieve activiteiten. Voor de avontuurlijke kinderen zal er een KinderFunpark aanwezig zijn. Hier zal een leuk programma voor worden opgesteld waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Tijdens de SportFair wordt er een straatvoetbaltoernooi georganiseerd door de Evenementenmakelaar. Je kan je opgeven samen met je ei-gen teamgenoten om deel te nemen aan het straatvoetbaltoernooi. Verder kan genoten worden van andere sportclinics en demo’s, de SportFair zeskamp, een fietscrossbaan en aangepaste sporten. Op de SportFair kan iedereen zich de hele dag volop vermaken en kennis maken met sport en cultuur. De opening is om 11.00 uur en de sport-en cultuurprogramma’s Bu-ren tot 16.00 uur. De toegang voor bezoekers tot de SportFair Beverwijk is geheel gratis. Het betreft een dag in de gemeente Beverwijk waarbij sport en cultuur hand in hand gaan.

Deelnemen?
Bent u enthousiast om uw activiteit, vereniging of bedrijf te presenteren op de SportFair? Sport, cultuur, bedrijven, zorg organisaties etc., iedereen is welkom. Neem dan contact op met info@sport-fair.nl of bel 023-5410330 voor de mogelijkheden. Op www.sportfair.nl is meer informatie te vinden. Kortom, de SportFair is het ideale podium om een vereniging te laten zien aan de inwoners van gemeente Beverwijk met het motto ‘Zien en Meedoen’.

Mail ons

U kunt ons te allen tijde een mail sturen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.

Niet leesbaar? Verander code captcha txt

Start typing and press Enter to search